Intergeo – a szakma legrangosabb európai kiállítása

Az INTERGEO szakvásár és konferencián, a szakma talán legrangosabb európai rendezvényén ismételten jelen lesz az EMLID. A tavalyi kiállításon több mint 19 ezer látogató volt kiváncsi arra, milyen innovációt kínált a geomatika, a térinformatika területén 41 ország 640 kiállító vállalkozása.
 

Intergeo – helyszín és időpont

A rendezvény helyszíne idén a délnémet Baden-Württemberg tartomány fővárosa, Stuttgart.
Időpontja: 2019. szeptember 17-19.
 

EMLID stand a 3. csarnokban

A 3-as csarnokban állít ki az EMLID, a D3.076 számú standon. Bemutatkozik a termékpaletta legújabb eleme, az EMLID új, többfrekvenciás GNSS RTK vevője, az Reach RS2, de a választék többi elemét is felvonultatják az EMLID szakemberei. A kiállításon találkozhat a fejlesztőmérnökökkel is, akik szívesen válaszolnak a szakmai kérdésekre.
 

Szakmai előadások

A standon számos szakmai előadás és bemutató is teret kap, ahol az EMLID szakemberein kívül számos tapasztalt felhasználó is segít az EMLID GNSS rendszereinek, felhasználási lehetőségeinek minél szélesebb körű megismertetésében.
 

Szabadtéri bemutató

A szakvásár alatt számos szabadtéri bemutatót is tartunk az RS+ és az új RS2 GNSS RTK készülékekkel. A bemutatókon az EMLID mérnökei végigkísérik az érdeklődőket a ReachView applikáció interfész elemein és funkcióin, és demonstrálják a Reach eszközök kihívást jelentő körülmények közötti teljesítményét. 

Látogasson meg bennünket a frankfurti INTERGEO kiállításon!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Az EMLID standját itt találja:

Csarnok (Hall): 3

Stand (Booth): D3.076

error: Content is protected !!