EMLID RTK GNSS vevők és UAV modulok

Az EMLID GNSS megoldásai pozició méréshez, precíz navigációhoz és drónos, UAV alkalmazásokhoz.
Az EMLID RTK GNSS megoldások magyarországi hivatalos forgalmazója a RoaData Kft.

Termékeink

EMLID Reach RS2 többfrekvenciás GNSS vevő

Az EMLID Reach RS2 többfrekvenciás RTK GNSS vevő, vadonatúj, kiváló ár-értékarányú centiméter pontosságú eszköz.

Felmérésekhez, térképezési feladatokhoz, navigációhoz. Android és iOS okostelefonos applikációval. Bázisként vagy roverként, GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo és QZSS támogatással, 3.5 G, LoRa, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolattal.

EMLID Reach M+ GNSS navigációs modul

Az EMLID Reach M+ GNSS navigációs modul egy kompakt és kedvező árfekvésű multi-GNSS RTK vevő, amely beépített IMU-t is tartalmaz. Precíz navigáció és UAV felmérés kontrollpontok nélkül.

EMLID Reach RS+ GNSS vevő

Az EMLID Reach RS+ RTK GNSS vevő, amelynek kontrollerje az Ön okostelefonja.

Felmérésekhez és navigációhoz, bázisként vagy roverként, GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS és SBAS támogatással, LoRa, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolattal.

Kiegészítők az EMLID Reach GNSS rendszerekhez

Számos kiegészítő eszköz, szerelék és tartozék, így állvány, GNSS árbóc vagy GPS-rúd, bipod, tripod, adapter, kábel tartozik még kínálatunkhoz, amelyekre szüksége lehet az EMLID RTK GNSS megoldásokhoz. Ezek segítik a hatékony felmérési munkát, vagy az eszközök felszereléséhez, összekapcsolásához szükségesek.

RIEGL TLS integrációs kit EMLID Reach RS+ GNSS vevőhöz

Integrációs kit a RIEGL VZ-line új TLS lézerszkennerei és az EMLID Reach RS+ GNSS vevő összekapcsolásához, amely révén a Reach+ vevőt bázisként tudjuk használni a pozició pontosságának javításához.

EMLID a 2019-es InterGeo szakvásáron Stuttgartban

Intergeo - a szakma legrangosabb európai kiállításaAz INTERGEO szakvásár és konferencián, a szakma talán legrangosabb európai rendezvényén ismételten jelen lesz az EMLID. A tavalyi kiállításon több mint 19 ezer látogató volt kiváncsi arra,...

EMLID Hot Shoe adapter Reach M+ GNSS vevőhöz

EMLID hot shoe adapter – vakukioldó szinkron csatlakozó EMLID Reach M+ RTK GNSS vevőhöz. Segítségével a vakukioldó jel szinkronizálásával minden egyes fénykép pontos időbélyeggel látható el.

Tallysman antenna EMLID Reach M+ vevőhöz

Tallysman, kompakt, szélessávú, Accutenna™ technológiájú GNSS antenna EMLID Reach M+ RTK GNSS vevőhöz.

Reach LoRa rádió

Reach LoRa rádió LoRa rádió, ami lehetővé teszi, hogy az EMLID Reach M+ RTK GNSS vevő korrekciós jeleket kapjon Reach RS+ vagy Reach RS2-es GNSS készülékről.         LoRa rádió, ami lehetővé teszi, hogy az EMLID Reach M+ RTK GNSS...

Teleszkópos alumínium tripod 5/8″-os menettel

Erős, teleszkópos alumínium tripod, ami kiválóan alkalmas EMLID Reach RTK GNSS vevőkkel végzett munkához, bázis felállításához.

GNSS árboc vagy GPS rúd karbonszálas, teleszkópos

Könnyű, erős és praktikus karbonszálas GNSS rúd mérési pontra álláshoz, pontkitűzéshez, cm beosztással, 5/8″ menettel, libellával. Mindössze 1,0 kg. Vállpántos hordtáskával.

Bipod – kétlábú támasztószerkezet GNSS rúdhoz

Könnyen használható, teleszkópos bipod GNSS rudakhoz (GPS árbóchoz). Magassága a teleszkópos kialakításnak köszönhetően fokozatmentesen állítható.

Megérkezett a RS2, az EMLID új, többfrekvenciás RTK GNSS vevője

Megérkezett az RS2! Az EMLID Reach RS2-es, új, multifrekvenciás, cm pontosságú RTK GNSS vevőberendezése már kapható Magyarországon.

Új funkció – Pontok kitűzése a ReachView v2.16 alkalmazásával

Az EMLID Reach RS+ GNSS vevőjéhez tartozó okostelefonos kontroller régen várt funkcióval bővült: a pontkitűzéssel.A ReachView v2.16-os változatában a projekt bármely pontját ki gombnyomásra ki tudjuk tűzni. Geodata import CSV, GeoJSON és DXF...
EMLID a 2019-es InterGeo szakvásáron Stuttgartban

EMLID a 2019-es InterGeo szakvásáron Stuttgartban

Intergeo - a szakma legrangosabb európai kiállításaAz INTERGEO szakvásár és konferencián, a szakma talán legrangosabb európai rendezvényén ismételten jelen lesz az EMLID. A tavalyi kiállításon több mint 19 ezer látogató volt kiváncsi arra, milyen...

EMLID Hot Shoe adapter Reach M+ GNSS vevőhöz

EMLID hot shoe adapter – vakukioldó szinkron csatlakozó EMLID Reach M+ RTK GNSS vevőhöz. Segítségével a vakukioldó jel szinkronizálásával minden egyes fénykép pontos időbélyeggel látható el.

Reach LoRa rádió

Reach LoRa rádió LoRa rádió, ami lehetővé teszi, hogy az EMLID Reach M+ RTK GNSS vevő korrekciós jeleket kapjon Reach RS+ vagy Reach RS2-es GNSS készülékről.         LoRa rádió, ami lehetővé teszi, hogy az EMLID Reach M+ RTK GNSS vevő korrekciós...

Kapcsolat

Az EMLID teljes termékskáláján a magyarországi disztribúciót és ügyfélszolgálatot cégünk, a RoaData Kft. látja el. Kérjük, az alábbi gombra kattintva keressen bennünket kérdéseivel, ajánlatkérésével, örömmel segítünk kiválasztani az Önöknek legmegfelelőbb EMLID megoldást.

error: Content is protected !!