GINOP-2.1.8-17

A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén

Az Európai Bizottság 2015. február 13-i határozatában elfogadta a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programot (GINOP), amelynek fő célkitűzése a hazai kis- és középvállalkozások versenyképességének fejlesztése és növekedésének elősegítése. A legnagyobb forrásaránnyal bíró operatív program céljai, prioritásai és intézkedései összhangban állnak többek között az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) fő feladataként megjelöltekkel, mint például a regionális fejlődés elősegítése, a gazdasági tevékenységek harmonikus, kiegyensúlyozott és fenntartható fejlesztése, valamint a versenyképesség magas fokához, a foglalkoztatottság magas szintjéhez, a férfiak és nők közti esélyegyenlőséghez és a környezet védelméhez történő hozzájárulás.

A GINOP-2.1.8-17 program konkrét célja a mikro-, kis- és közepes vállalkozások bevonása az innovációs láncba, valamint a vállalkozások KFI tevékenységének intenzitásának fokozódása. A fenti felhívás keretében a technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése volt támogatható önállóan. A RoaData Kft. ezen felhívásra beadott pályázata az alábbiak szerint nyert támogatást:

GINOP-2.1.8-17-2017-00222

Innovatív technológiai fejlesztés a RoaData Kft-nél

Kedvezményezett neve:

RoaData Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság

1037 Budapest, Perényi út 24.

A projekt címe:

Innovatív technológiai fejlesztés a RoaData Kft-nél

A szerződött támogatás összege:

15 000 000 Ft, azaz tizenötmillió forint

A támogatás mértéke (%-ban):

42,41

A projekt tartalmának bemutatása:

Vállalkozásunk részére a tervezett eszközbeszerzés új szolgáltatási lehetőségek létrejöttét jelenti. A csővezeték komplex felmérési rendszerrel a közművek egy innovatív, komoly újdonságot jelentő pontos, részlet gazdag és gyors feltérképezését tudnánk kínálni a közműtulajdonosoknak és közmű üzemeltetőknek, beleértve a vezetékes szénhidrogénszállítás nemzetközi színterét is.
A lézerszkenner rendszer beszerzésével a mérnöki szolgáltatások teljes új palettáját tudjuk kínálni a beruházóknak, építőipari cégeknek, tervezőirodáknak, műszaki ellenőröknek és közintézményeknek, önkormányzatoknak,  illetve a katasztrófavédelem, közlekedésrendészet szerveinek, valamint biztosítóknak is, mindezt a legújabb technológia révén különösen nagy hatékonysággal, gyorsasággal és pontossággal.

A projekt befejezési dátuma:

2018.09.30.

A projekt azonosító száma:

GINOP-2.1.8-17-2017-00222

error: Content is protected !!