Az idei InnoTrans szakvásáron és konferencián mutatja be a Riegl új mobil felmérési rendszerét, amelyet kifejezetten a kötöttpályás közlekedési vonalak, elsősorban a vasút számára fejlesztett ki.

Ez az új VMX-RAIL.

Az új RIEGL VMX-RAIL tripla lézerszkenneres mobil LiDAR térképészeti rendszer vasúti szerelvényre integrálható, kialakítása kiválóan alkalmassá teszi a műszert vasútfelmérési, monitorozási és űrszelvény vizsgálatok elvégzésére. A mérőfej robosztus kialakítása biztosítja a hosszú távú használatot még a legzordabb környezeti körülmények között is. A három, nagypontosságú VUX-1HA lézerszkenner speciális elhelyezése kitakarás mentes adatrögzítést tesz lehetővé a mérési területen. A tökéletes szkenner szinkronizáció és  a nagyfrekvenciás működés a szkennelt vonalak példa nélküli sűrűségű, szabályos vonalas keresztmintázatát eredményezi. Ez a tulajdonság javítja az objektum digitalizáció képességet a legapróbb részletekig terjedő objektumfelismerés által.

A 12. InnoTrans helyszíne: ExpoCenter City, Berlin

A rendezvény nyitvatartása: 2018. szeptember 18-21.

Látogasson meg bennünket a berlini InnoTrans kiállításon és konferencián!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

A RIEGL standját a berlini InnoTranson itt találja:

Csarnok (Hall): 5.2

Stand (Booth): 233

Ha nem tud Berlinbe eljutni most, jöjjön el az októberi Intergeo szakvásárra és konferenciára, ahol a RIEGL 40 éves jubileumát ünnepli.
Az idei INTERGEO helyszíne Frankfurt, időpontja 2018. október 16-18.
error: Content is protected !!